Sälen, sälen, sälen

Då var vi här iår igen då, stugan bredvid den vi bodde i förraåret ;)
Idag har vi bara packat upp och lite så, så jag har väl inget speciellt att skriva om igentligen. Ville bara säga hej till alla som tar tid till att läsa min lilla blogg :)

Imorgon blir det iaf en heldag med endast skidåkning, härligt!


Påväg till Sälen!! :D


Söndagen bjuder på solsken

Godmorgon godmorgon!
Härligt att vakna upp och se en klarblå himmel och solsken. Blir nog en bra dag idag. Trots att jag är sjukttrött, pga av tidsomställningen..

Ska rida ut en sväng i skogen på trolle nu på morgonen, myys. Sen ska jag pussa hejdå till honom, kommer ju inte få se han på nästan en hel vecka :'(
Min fina, bästa lilla ponny! <3
Kommer sakna honom som tusan, den saken är klar!


Mitt i natten inlägg ;)

Godafton!
Känns som att de va en evighet sen jag klev upp ur sängen, och de var de också. Närmare bestämt 18 timmar sedan :o
Dags att sova nu alltså ;)

Trimmade iaf trolle i ridhuset idag och oj så fin han var. Jobbade med en studs serie och sedan tog jag några större skutt på ett räcke ur sväng som avslutning.
Hade sååå mycke bättre kännsla än i onsdags. Dock bytte jag till mitt vanliga tredelade bett idag och han va helt perfekt idag! Finaste, bästaste trolle <3

På kvällen var vi på middag hos faster. Mina halv-kusiner och deras respektive (säger man så?) var också där + farmor och farfar.
Så de va en massa folk. Trevligt trevligt! :)

Nej hörrni nu måste fröken fräken Frida ta och hoppa i säng. Imorron rullar bilen mot Sälen, wiihoo

Älskade ponny <3


Påväg till ridhuset med dessa två filurer!


Slitigt värre

Hej på er!
Nu är de en trött Frida som sitter här och skriver. Haft morgon jour på klubben, tillsammans har vi mockat typ 15 boxar, packat 45 hösäckar, släppt ut alla hästarna och gjort lite annat fix!

Nu är de chill mode som gäller en stund! Vid lunch ska vi tillbaka till klubben för att ta in hästarna. Då tar vi även med våra hästar och rider dom i ridhuset en stund :)


Hyllning till bästa Trolle <3


Hej


Ännu en dag i mitt liv

Dagen har rullat på. Dagen till ära är det ju långfredag och allt ;)
Idag trimmade iaf Jenny, min tränare, lite på trolle. Hon hjälper mig lite med honom i dressyren :)
Jag passade då på att rida lite på Karina, förutom att hon var lite spänd och busig så gick de bra, hehe.

Kvällen har tillbringats ihop med bästa Amanda framför tven och snart ska vi hoppa i säng. Tagga stalljour på klubben hela dagen imorgon!! Wiiiie


Chillin' whit my bestfriend, jaoo! ;-)


Filmer

Under den tiden jag inte bloggat har jag tränat och tävlat en del (såklart). Så jag tänkte visa några filmer som ni inte sett.
 
Första tävlingen för året, LB i Heby.
 
Mia träning på Skästa.
 
 
Louise träning, ååh så fin han var här!! :')
 
Komentera gärna vad ni tycker! :)

Lov hit och lov dit!

Gokväll mina vänner (och ovänner). 
Hoppas ni har haft en bra torsdag. Min har varit helt okej faktiskt! Lite prao påförmiddagen sedan en lung eftermiddag. 
 
 
Nu är de ju lov också, påsklov! Känns väldigt konstigt, jag menar vi hade ju nyss sportlov!? 
Men man tackar ju såklart inte nej till lite ledighet! Även fast de känns som jag varit ledig denna vecka också ;)
 
Hela nästa vecka tillbringar jag iaf i Sälen med familj och vänner! En helt hästfri vecka :o!! Händer inte ofta må jag säga.
 
 
Finatse <3
 

Kungen


New in, Kenza 9

Hämtade ut denna läckerbit på posten igår. Har vela haft denna sjukt länge och nu är den äntligen min! Åh vad glad jag är!! :'D

(Har endast några dåliga mobilbilder att visa, men om jag får tid under dagen så lovar jag att fixa bättre bilder)


A beautiful day!

 
Började dagen med en springtur i de fina vädret. Sjukt härligt även om mina ben nästan vek sig när jag kom hem. Haha, hej träningsvärk imorgon! 
 
Resten av dagen spenderade jag på ridklubben. Har prao där denna vecka. Så idag har jag pysslat med lite olika saker, bland annat har jag hunnit rida Karina och oj så fin hon va :')
 
Nu på kvällen har trolle hopptränats. Både bra och dålig träning idag. Jag red på mitt tvistade bett idag och fick en helt annan känsla än jag haft tidigare på det bettet. Idag blev han tom i handen och la huvudet på sned i vänster varv. Så de va jätte svårt att se någon distans eftersom jag inte är van med att han gör så.. Men jag hittade honom bättre på slutet och jag är överlag nöjd med träningen, dom flesta språng var han faktiskt väldigt fin även om de krånglade lite där imellan! 

Trött på allt tjat

Varit mycket tjat om att jag ska börja blogga igen och nu får i som ni vill - JAG BÖRJAR BLOGGA IGEN!
 
Inte suttit här och skrivit på nästan 4 månader nu. Visst har jag saknat att inte få dela med mig av mitt liv och inte heller skriva av mig när jag känner för der. Men samtidigt har det varit väligt skönt att inte behöva ha det här måstet att uppdatera.
 
Men nu behöver vi inte titta i backspegel längre. Nu tittar vi framåt och sicktar rakt upp, right? ;)
Glöm inte att sprida vidare att jag börjat blogga igen. Om inte statistiken ökar sen sist jag var aktiv så kommer jag förmodligen sluta igen, känns ju meningslöst att sitta här och skriva om det inte är någon som läser det.
Så nu är det lite upp till er om ni vill ha kvar mig eller inte. SPRID!
 
Har också börjat jobba med en ny deign till bloggen. Ljusare färger med lite mer vårkänsla. Fast igentigen sulle jag vilja ha lite nya bilder på mig och trolle, typ en fin vinder/vår dag när solen skiner. Någon som skulle ha lust att hjälpa mig att fota lite? :)
 
I'm back! Så nu kööör vi! ;)

RSS 2.0