falsterbo horse show collection

Har ni sett gina tricots ''falsterbo horse show collection"?? Jag tycker att årets kollektion va riktigt snygg faktist! Förra året va ju sisådär.. Men denna va som sagt riktigt snygg enligt mig!
 
Här har ni några kläder ur kollektionen:
 
Riktigt sugen på att klicka hem en av pikérna, en huvtröja och den rosa randiga "gem twist rugger". Har nog inte råd med allt de, men nått av plaggen ska jag nog se till att de blir mitt, heheh!

Denna kollektion får iaf en stor HISS av mig.
För att se hela kollektionen klicka HÄÄÄÄR.
 

Lunch time

Tjennaa!
Precis kommit in från stallet, lunch paus nu! Har smörjt klart nästan allt nu , bara ett träns kvar :DD Om ni undrar va de är för grejjer, så är de sånnt vi har rensat ur från vår sadelkammare. Ponny grejer, typ träns, pannband, bröstor, martingallar, sadelgjordar osv.. Så de ska säljas/ges bort.
 
Efter lunchen ska jag iaf rida. De har ju regnat ganska mkt inatt så får se om de går att rida på ridbanan annars blire skogen.
 
Hörs senare!! :)
 
HAHA, bjuder väl...

Lördag morgon

Godmorgon bloggen!
Vaknade för en stund sedan, sitter i käkar frulle nu! 
Ska alldeles strax gå ut till stallet för att fortsätta smörja grejer. Ska även mocka och de. 
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, blir nog Lugn och chillig dag ;)
 
Nej nu lä jag röra mig ut mot stallet! Så vi hörs senare.
 
 
 

Dyon träns

Är riktigt sugen på att beställa ett dyon träns till trolle. Tror han skulle bli riktigt snygg i de.
 
Vad tycker ni om detta träns? Hiss/diss?
 

Dagens ridpass

Konditions tränade som sagt med trolle idag. Gjorde de på ridbanan pga av att det är så hårt på vägen så de går inte att göra de där, och vi kan inte göra de nån annan stanns heller tyvärr :/
Så då fick de bli på våran lilla ridbana (20x40) och eftersom den är så liten så får man lov att galloppera ganska många varv. Så jag gallopperade 6varv, sedan skrittade jag 2varv och de gjorde jag 3 gånger åt båda hållen.
Eftersom trolle har ganska bra grund kondition så fick jag lov att gasa på lite mer ibland så att han skulle komma upp i lite högre puls så att de skulle bli lite träningen för honom (har alltid puls klocka när jag konditions tränar). Och att springa fort de tyckte han va riktigt kul, haha han blev as taggad. gullet<3 Nöjd med honom idag iaf :)
 
Så igår var de styrka och idag kondition. Nu jäklar ska han va i topptrim till meetinget om 3 veckor!!! hehe.
 
 

skrittar av trolle

Denna film skulle publicerats för ungefär en timme sen, men blogg.se dampar som vanligt @@@


29 / 6

Hejsan!
Tänkte bara uppdatera er en snabbis. Va nyss och åt lunch hos farmor och farfar. Idag var det rotmos som stog på menyn och glass till efterrätt :)
Nu ska jag dra mig ut mot stallet, har en hel del att göra! Mocka, sladda ridbanan och smörja massa grejjer!
Bestämde mig för att konditionsträna trolle, så ska göra de lite senare också :)

Skriver mer sen, puss.


Ridstövlar

Som ni säkert vet så både tränar och tävlar jag i mina Tretorn Falsterbo stövlar (har 2par).
Men nu när skara hästsport sålde ut dom för endaste 1000kr (!!) så är de väldigt många som har köpte sånna (inklusive jag).
Detta inebär att man kommer se dom flesta med Falsterbo stövlar när man är ute på hopptävlingar.
Jag tycker dessa stövlar är sjuuukt sköna och rätt så snygga också.
 
Jag har ju ridit med dessa stövlar i ungefär 2år (?) och när jag köpte mina första var de inte så många som hade sånna eftrsom dom då nyligen hade kommit ut.
Men nu när väldigt många har dom, känner jag att jag bara kommer bli en i mängden.. vilket jag INTE vill. Så jag funderar starkt på att köpa ett par nya stövlar som jag kan tävla i och så har jag mina tretorn stövlar till träning.
 
Så nu undrar jag, har ni tips på bra stövlar? Snygga, sköna och bra kvalité??
Släng jätte gärna in en komentar här då, tar imot alla tips ni har!!
 
 

Anmält till tävling

Godförmiddag hörrni!
Jag har varit vaken nu i nåra timmar eftersom jag släppte ut hästarna imorrse, men jag är så sjukt trött...orkar inte göra nånting typ..
Planerna för idag är bara att ta de lugnt, kanske städa och fixa lite i stallet för de behövs!!
Har inte bestämt mig om trolle ska få gå ett konditionspass eller om jag ska tömköra honom idag. Vi får se! :)
 
Igår kväll anmälde jag mig iaf till hopptävling i hofors. Ville ju som sagt ha startat en klass innan jag sticker till kumla. Så då fick jag ta de som fanns och då blev de hofors helgen innan kumla. Så den 15 juli hoppar jag och trolle en LB i hofors. :)
 

Alla borde va som mej,

det vore bra om alla va som jag
 
 
 
 

nattinlägg från iphonen

Jag som skulle lägga mig i tid idag...blev inte riktigt så eftersom jag fortfarande är uppe. Aja ska strax gå o lägga mig iaf, ska ju upp om inte allt för många timmar igen..

Vi hörs imon iaf, godnatt!

dagen

Hej på er!
Dagen har varit lång men bra! Var på klubben från 9-16.30. Målade klart de som va kvar att måla i stallet, kalkade + spånade alla boxar, flyttade hästar och putsade alla träns. Låter kanske inte så kul, men med en hel del musik och trevligt sällskap så blev de en helt ok dag! :)
När jag kom hem red jag som sagt ut en sväng på trolle, ni har ju sett videoblogg på de ;)
 
Nu ska jag ner och käka jordgubbar, muuuummmss!! :D
Sen blir de nog att hoppa i säng i tid idag, de är jag som ska släppa ut hästarna imorron så de blir ännu en till tidig morgon, men de är bätte de så att man får nått gjort och inte bara sover bort hela dagarna!

 
 

Hahahah!!

Ett av många försök till att göra en videoblogg... Hahah..!!


Klättrat med trolle


älskade ponny <3

 

bara föör braa!


fail

Hahahha, checka in denna bildserie från igår när jag hoppar 115cm.
Jag klarar de, men rammlar efter...haha, xd
 
MEN JAG BJUDER !!
 

28 juni

Godmorgon bloggen!
Har precis släppt ut hästarna och mockat till trolle.
Nu ska jag och jossan ta moppen och sticka upp till klubben. Där väntas en lång dag med massa jobb! Gjort några tidsinställd som kommer upp under dagen, annars blir de nog ingen mer bloggningen förrens ikväll.
 
Så vi hörs! :)
 

22.51

Tjena!
Kom precis in från stallet. Gick en sväng runt byn med pollarna och sedan släppte vi in dom och nattade dom :) Nu ska jag strax hoppa i säng! Upp med tuppen imorron igen.. Fullt upp hela dagen vill jag lova! Skirver mer om de imorron.
 
Godnatt bloggisen :*
 

Höjdhoppning

Barfota, försmå mukisar, random t-shirt och upsatt hår. JA JAG KÄNNER MIG SNYGG!! Mobba inte... haha. BJUDER!

 


update

Hejj!
Nu har nina nyss åkt hem. Innan hon åkte körde vi lite "höjdhoppning" slänger kanske in en film på de sen ;) jag hoppade iaf 115cm, stolt!! hehehehhee...
Ja men nu ska jag göra massa tidsinställd inlägg tills imorgon.
 
Så vi hörs!
 
Gammal bild på nina! ;)<3
 

Warranty

Igår lämnade du jorden och gallopperar nu över dom evigt gröna ängarna!
Jag har inte så många minnen med dig, red dig bara en gång men det skär endå i hjärtat när jag tänker på de som har hänt..
Hur snabbt allt kunde vända från bra till katastrof... Att se dig lida.. De va hemskt!
Men nu vet jag att du har det bra, du slipper ha ont. Och det är huvudsaken, att DU har det bra!

Vila i frid, finaste Warre ♥
Vi alla kommer sakna dig!
 

allt..

Hej på er!
Och förlåt för skit uppdatering..
Men igår målade vi ungefär till lunch , men åkte ju jag till borlänge med faster för att köpa hästmat. Lite efter jag hade åkt från klubben hände en väldigt hemsk och sorglig sak (skriver mer om de i ett senare inlägg). Det gjorde iaf att alla som va där fick åka därifrån. Så jossan,ida och amanda drog hem hit och då ringde dom till mig och sa att jag skulle kommma hem och hålla dom sällskap så jag åkte då hem. Va då här hemma en stund med amanda innan hon åkte härifrån.
 
 
Sen på kvällen hopptränade jag för jenny med trolle. Va ju som sagt mer än en månad sedan jag hopptänade honom så hade lite svårt att hitta tillbaka till kännslan eller hur jag ska förklara. Har även lite problem med hans sadel.. Men efter dom förutsättingarna så skötte han sig endå helt okej.
Hoppade bana på 1-1.10m och slutet av den känndes han riktigt fräsch faktist!!
 
 
Efter hoppträningen följde Nina med mig hem. Så hon sov här inatt! :)
Igår kväll hade vi daaaaammpppp , hehehhh! Idag har vi mest chilllat, tog sovmorgon idag kan man lugnt säga...hehe. Sen har vi planterat blommor och smultron, duktiiiga tjejjer!! ;)
Just nu gör vi inte så mkt, men ska väl ta o hitta på nått snart.
 
Jaja, vi höressss!
 
 

Mobilbloggar

Godmorgon! 
Sitter i soffan på srk nu, vi ska strax börja måla. Åkte moppe med Jossan upp idag och de gick bra :) ja de är väl de som händer just nu! Vid lunch åker jag till Borlänge med faster!
 
Hörs senare!
 

the day

Hej på er allihopa!
Tänkte berätta lite om dagen nu innan jag somnar. Men blogg.se är ju så sjukt segt @@@
 
Började som sagt med att gå upp med tuppen, nej lite efter till och med. Skit samma. Släppte ut hästarna då sen åkte jag upp till klubben. Var då där och målade stallet från 9-12. Sen kom mamma och hämtade mig för ajg skulle till doktorn.. Kollade lite med nyckelbenen och min nacke där.. ganska värdelöst men jaja nu är de gjort!
 
Åkte hem efter de.
Och då bara värmade jag mig lite sen gick jag ut till stallet och mockade och sedan gjord iordning trolle för dressyrträning, han va lerig från TOPP TILL TÅ.... Och så klart gick de inte bort för de va blöt gegga.. (stavas de så?) så jag kom till träningen med lerig häst... usch man får ju skämmas!! menmen sånnt som händer ;)
 
Tränade ju som sagt för fredrik böhling, vilket jag gör ungefär en gång i månaden, tycker han är riktigt bra faktist!
Trolle va därimot inte så bra idag.. de va en av hans dåliga dagar... han hade inte lust att jobba alls.. va trög och stel.. åh :// men fredrik tjatade på mig som attan att han skulle mer fram hela tin och de gav resultat! När jag fick mer framåt bjudning i honom kom även formen på rätt plats :) Han va mycke finare i galloppen idag också än va han brukar va! Så är endå ganska nöjd med honom!!

Nej hörrni, nu ska jag gå o lägga mig. Imorron väntar en ny lång men rolig dag!
Hörs då, godnatt
 

new in!

Idag blev jag ägare till denna. Det är en crosshjälm men jag ska ha den som moppehjälm dåra.. hehe.. Jag får ju inte köra moppe, men min syrra får så nu jäklar kommer jag tigga skjuts!! ehehheeh

visst är den snygg? ;)


Snabbis

Tjenare!
Hemma en snabbis nu. Ska strax gå ut till stallet för att göra iordning trollet inför dressyrträning på srk för Fredrik B.
Skriver mer sen när jag kommer hem! :)

Tävlingar

Är det bara jag som tycker de är jätte dåligt med tävlingar nu i sommar..?
Jag har inte tävlat på hela juni.. Dels för att han har haft hovbölden men oxå för att det inte finns några tävlingar att åka på... Det är ju nu man vill tävla, när man har lov och de är varmt och trevligt ute!!
I juli ska jag iaf på meeting i kumla, sjukt taggad :DD
Men skulle såklart vilja göra en start innan dess bara för att känna så allt funkar liksom, har ju inte tävlat honom på ca 1,5 månad... Så man inte åker iväg en hel helg och så känns de inte ok.. Ja ni fattar nog vad jag menar.
Men ska kolla vidare och hoppas jag hittar EN tävling innan kumla som jag kan åka på iaf.
 
Om ni tävlar, när är eran nästa tävling??
 

film på mig och trolle från i lördags

 
Visst är han fin?!!
Hjärtat mitt <3
 

Från iphonen

Tjena, borde igentligen sova nu, men slänger in ett litet inlägg bara för er skull! Bloggar från mobilen nu, inte från appen för den funkar inte @@@ utom från internet så kan tyvärr inte ladda upp nån bild nu heller, men ni överlever nog? Jaja, kvällen va helt okej! Åt Som sagt mat hos farmor och farfar, de blev kyckling till huvudrätt och sedan glass o jordgubbar till efterrätt :D yummie!! Åt mig proppmätt kan jag då säger, hehe... 
 
Efter de har jag mest Chillat vid datan. Nu ska jag sova, fullt upp imorron, uppe med tuppen sen blir jag borta hela dagen. Gjort några tidsinställda tills imorron, men räkna inte med bra update..
 
Godnatt all u <3

dubbel regnbåge


sööööndaaaag

Hej hallå uppe i det blå!
Kände att de va en bra början på detta inlägg eftersom det är blåhimmel och sol ute. Ja iaf så har jag nyss kommit in från stallet. Blev en mysig skrittur med trolle i skogen :) Nu strax ska jag över till farmor och farfar för att avsluta denna midsommar helg med lite god mat! Imorron är det ny vecka då tar vi nya tag! jaja mer om det senare.
 
Har ni haft en bra helg?
 

Nytt skal

För någon dag sedan kom mamma hem ifrån stockholm med ett iphone skal till mig!!
Det är genomskinligt och rosa med swarovski stenar på!
Snacka om jag blev glad, skit snyggt var de :D

Tack så jätte mycket mamma!♥
 
Det är dock liiite ljusare i vekligheten än på denna bild, men visst äre snyggt!?! :D

dagens lunch


Glassbilen

Tjennnnnareeeee.
Glassbilen har precis varit här och självklart köpte jag glass!!!
mmmm I'm a ice cream LOVER!!!
 
Ja okej, dags att va lite seriöst? Nej orka.
Har igentligen inget vettigt att skriva... Men tänkte uppdatera lite endå.
 
Ska strax gå ut till stallet för att mocka och rida iaf! :)
 
 

24 juni

Godmorgon bloggen!
Gick upp kl 8 idag och släppte ut hästarna.
Sen gick jag in o la mig på soffan och sov en timme, igen hehe.. ;)
Så har väl nyss vaknat.
 
Dagens planer vet jag inte riktigt va dom är.
Trolle skall ridas ut i skogen , bara ta de lite lugnt. :)
Om de är nån som har lust att hitta på nått, så är de bara att höra av sig!
 
 

ööh...okej?


Svar på komentarer

 
De är Trolle och ja de är min ponnie!! :))
 

dagen osv

Hejsan!
Sämst uppdatering idag..ja jag vet.. men haft noll tid för bloggen och när inte blogg.se appen heller funkar så blir de tyvärr dåligt med update..
Men nu ska ni få höra vad jag har haft för mig idag.
 
Jo började dagen med sooovmorgon, gick upp runt 11.
Då bara klädde jag på mig sen ut till stallet för att mocka, ge hästarna lunch, sladda banan och bygga fram hinder.
Sen gick jag in o åt lunch.
Efter de va de HOPPNING som stod på schemat.
Super kul eftersom jag inte har hoppat trollet på mer än en månad.. :o
 
I början av framridningen va han ganska stel och så.. kanske lite trött efter igår då han va sååååå fin!?
Jaja, jobbade igenom det och han blev bättre!
Sen när jag började hoppa känndes han väldigt fin.
Jobbade mest med att hålla aktivitet i galloppen och så.
Och trolle va riktigt riktigt fin idag.
Tog nått lite högre språng och han bara flööööög över, super fräsch!
Sjukt nöjd med honom idag <3
Nu är jag as taggad för att träna och tävla :DD
 
Ja när jag hade ridit och så kyl lerade jag honom och sedan fick han gå ut i hagen igen!
 
 
Sen kilade jag in o bytte om och sedan kom mormor och hämtade mig och jossan.
Då åkte vi till kusinerna i danholn.
Var där och firade att båda dom hade fyllt år.
Blev kvar där hela eftermiddagen och kvällen.
Hade de trevligt, god och mat och så!
Sen dampade jag och evelina sönder!!! hahha typiskt oss asså...
 
Lånade denna snygga bild från hennes blogg! ;)
 
Ja de va min dag de, va har ni haft för er idag då?
Nu vill hästarna in så bäst att jag knatar ut och tar in dom dåe! ;)
 

<3


midsommar hit och midsommar dit

Hej på er!
Nu är denna midsommarafton slut, nu börjar vi gå mot vinter halvåret igen...härligt...
Jag har iaf haft en bra dag!
Inget blev som planerat men trots alla omständigheter (tar inte upp nå mer här på bloggen) så hade jag endå ganska trevligt!
 
Red dressyr på trollet idag också.
Och shiiit va fin han va från start, han va inte stel och stark som han bruka va. Han va väldigt bra redan från början!! Och de höll i sig hela ridpasset, förutom galloppen då han blev liiite stark..
Men väldigt nöjd med honom idag!
Imorron ska han få göra de han är bäst på. HOPPA!!!
 
Nu ska jag sova, hörs imon hörrni.
Godnatt
 

midsommar outfiten


update

Hejhej!
Precis komit hem från faster och per eller ja de va ju bara att gå över gården eftersom dom bor grannar med oss ;) hehe.
Men har iaf haft det trevligt.
Dom har gäster från lite olika håll o kanter i världen, men alla har en koppling till kina (där min faster och per bodde förut).
Hade träffat några av dom, men inte alla. hehe!
Va iaf god mat och trevligt sällskap. :)

Nu ska jag ner o byta om för att sedan gå ut till stallet. Det skall mockas och ridas!!
 
 

midsommar

Godförmiddag hörrni!
Släppte ut hästarna vid åtta imorsse.
Sen gick jag in o somnade på soffan i typ en timme... hehe.. Men de va ganska skönt faktist! ;)
När jag vaknade igen hoppade jag in i duschen och nu bloggar jag lite då.
 
Idag är det ju midsommar, som ni antagligen redan vet!?
Vi firar inte de specielt mycket, men vi ska äta lunch hos faster och per nu snart. Sen ikväll ska vi äta middag med mina tre männingar typ.
Där imellan har jag tänkt hinna rida lite dressyr på trollet också! :)
Det blir nog en bra dag trotsallt, vädret kan man ju iaf inte klaga på! :D
 
Jag vill iaf hälsa alla mina bloggläsare en riktigt glad midsommar, hoppas alla får en bra dag!
 

bilder från hoppningen i onsdags

Jag & Warre! :)
 
 
Så va tycker ni?
Första gången jag red honom, ser de bra ut ?? :)
 

skritt på asfalt

Hej på er.
Tog en skrittur nu på kvällen med trolle, jossan & cotte.
Skrittade på grusvägen och sedan lite på asfalt också, det är ju bra träning för lederna, men man ska ju såklart inte rida på det för ofta och för mkt för då blir de slitage..
Men ungefär en gång i veckan är lämpligt enligt mig att SKRITTA på asfalt, och bara korta bitar :)
 

middag


från idag

Bjuder på en gullig video från idag , när vi hade godis paus i cafeterian, hehe..
Det är nina som filmar ;)
Igga mig..haha..så snygg när jag har tjocktröjan hängandes över axlarna.. *host*
 

trött tjejj efter heldag på SRK

Hej på er!
Sry för bad update idag, men har ju varit på klubben hela dagen!
Högtrycks tvättade hela stallet och skrubbade krubbor och sånnt.
Det va drygt men gick helt ok!
Nu är det iaf klart och nästa vecka ska hela stallet målas, wiie.
 
Just nu är jag helt döööööd....
Men nu måste jag ladda batterierna med lite mat för att sedan gå ut o mocka och rida!! :)
 
 
NI gjorde min dag!! ♥

städdag

Goooodmooorgon!!!
Detta inlägg har jag tidsinställt (skrev det igår) eftersom jag verklingen inte har någon tid att blogga just nu.
Har släppt ut hästarna för en stund sedan och sitter nu i bilen påväg till ridklubben.
Städdag idag, wiiihoooo.. eller?!??
Nej men hela ridskolestallet ska spolas ur med högtryckstvätt och alla grejjer ska plockas undan typ.
Ridkolehästarna gick ju ut på sommarbete igår, skönt!! De är dom verkligen värda efter en lång termin på ridskolan, hoppas dom får det riktigt skönt nu!! :)
 
Gammal bild på en av ridskolehästarna, ragge :)
 
 
 

hoppningen gick suuuuper!!!

Go kväll på er!
Sitter här med amadeus right now.
Vi bara chillar, snackar lite och käkar godis *busigt*
 
Men hoppträningen gick iaf superduper :D
Jag red Warre, första gången jag red honom, och han är inte så lätt riden.. 
Jag trodde seriöst inte jag skulle klara av honom, när jag har sett andra rida honom har han sett väldigt svår ut och stannat typ så fort han ligger lite fel...
Ibörjan hade jag lite svårt att hitta distanserna och så, men på slutet när vi hoppade bana va han riktigt fin och jag hade hittat honom lite bättre.
Och han stannade inte en endaste gång, och va mycke enklare än jag trodde!
Så jag är sjukt nöjd!! Var nog inte sista gången jag satt på hans rygg, hehe ;)

Jossan var med och tog lite kort, så när jag har laddat in dom kan jag bjuda på några här. Om ni vill se!?! :)
 
Jaja, nu ska jag va lite social med amanda.
Vi hörs!
 
 
 

Hoppträning

Sticker upp till klubben och hopptränar lite i denna värme!
Det är ju sista gången i hoppgruppen.
Jag rider ridskolehäst idag pga att det inte är någon hemma som kan köra hästbilen. Faster som skjutsar upp mig!
 
Tror amadeus följer med mig hem efter träningen och soooover häär, grymt
 

frihetsdressyr

Tjena!
Nyss kommit in från stallet.
Jobbade ju som sagt frihetsdressyr med trolle idag igen.
Gick inte lika bra som igår ://
Igår lyssnade han bra, va med på noterna och tyckte de va kul.
Idag kändes de som om han inte orkade och va lite utråkad. Gick hellre till hörnet och åt gräs. Kanske beror på värmen??
På slutet fick jag honom att lyssna lite på mig iaf.
Men inte helt nöjd med dagens träning, gick mycket bättre igår. Fast de kanske bara va nybörjar tur?? Eller för att jag inte hade några förväntningar på honom då, idag hade ju förväntat mig att de skulle gå lika bra som igår..
 
Jaja, vi får jobba vidare.
Jag ska söka lite på nätet och få lite tips hur jag akn gå vidare i träningen tänkte jag.
Tror även att vi ar en tobbe larsson film nånstans, ska se om jag hittar den isf ska jag nog kolla och försöka lära mig ngt av den!
 

Snabbis

Hej på er!
Kikat lite film nu på morgonen, och ätit lite lunch.
Nu ska jag dra mig ut mot stallet för att mocka och träna lite frihetsdressyr med trollet.
Om det går bra kanske jag ber jossan filma, KANSKE.

Hörs senare, måste skynda mig lite nu.
puss
 
old picture<3

the weather is just like my ass - very nice


ÄNTLIGEN

Godmorgon bloggen!
ÄNTLIGEN är det sol och blåhimmel. De har jag väntat på i flera veckor nu!!
Släppte iaf ut hästarna nu på morgonen, dom tycket nog också att de va skönt med lite sol, sllippa ha regntäckena på sig :)
Ska strax börja städa lite, ska damsuga hela övervåningen typ och hallen nere..jobbigt..men bästa att göra de nu så att man kan va ute i det fina vädret sen, hehe.
 
Ska fortsätta med lite frihetsdressyr med trolle idag, han skall även få ut o jogga lite i skogen :)
Senare idag ska jag även upp till klubben och hoppa hoppgrupp!
 
Ja, så ser min dag ungefär ut, blir säkert nåra ändrigar, men på ett ungefär ;)
Jo justja, jag kan ju inte blogga från blogg.se appen nu eftersom den inte funkar... Så räkna inte med super update idag, men ska göra mitt bästa. Men som ni kanske vet så gör jag dom flesta inläggen från iphonen, så nu måste jag sätta mig vid datorn nåra flera ggr, men ska försöka göra några tidsinställda under dagen!
 
Jaja, nog om de.
Vi hörs senare
 
 

godnatt bloggen


nya blogg.se

Jag kanske är lite efter, men såg nu att dom har gjort om blogg.se TOTALT!
Nu måste jag lära mig hur detta funkar, så om det blir röriga eller konstiga inlägg så vet ni varför!
Men de ska nog inte vara nåra problem ;)

Har dessutom problem med blogg.se appen.
De funkar inte att logga in på den.
Är det för att den också håller på att göras om eller??
Någon som har samma problem eller vet något om de??
 
 

Kännslor & tankar

Måste bara skriva av mig lite nu. Litee deepshiit
DITT val om du läser det eller inte!
____

Nu när trolle har tagit det lugnt i ungefär en månad så har jag ju ridit cotte en hel del.
Jag diggar cotte riktigt mycket faktist. Han är en kanon häst.
Känner att jag börjar lära mig hur jag ska inverka på honom och vi börjar komma ihop oss riktigt mycket tycker jag.
Känns inte som det är nått problem att rida storhäst längre, som jag tyckte förut.

Men igår när jag red trolle så slog mig tanken, shiiiit vilken fin ponny jag har.
Att komma från cotte som är en välriden storhäst som är hur härlig att rida som helst.
Att sedan sätta sig på trolle och känna kännslan SHIT VA FIN HAN HAR BLIVIT!!!
Jag blir så sjukt glad, nu har jag en super fin ponny som är bara MIN MIN MIN!
Men jag har även en super fin storhäst som dock inte är min, men som jag kan låna ibland.

Det är inte många som har den turen som jag har, och jag är så sjukt glad över att jag har det!
Kunna rida trolle i dom högra klasserna men samtidigt smygstarta min storhäst karriär på cote också! Härligt!

Sen är det ju så att jag har fått erbjudande om en storhäst. Men tackade nej.
Detta pga att jag känner att jag inte kommer orka med två hästar på heltid..
Jag vill satsa på trolle nu , jag ska lägga all min energi på honom!!
Men klart jag vill ha en till häst, vem vill inte det?
Men jag tänkte efter ordentligt. Ställde mig själv frågan, kommer jag orka det???
Tveksam alltså..
JAG VILL SJÄLVKLART, men kommer jag orka utan att tröttna? Jag vet inte , kanske. Men om jag inte gör det och redan har köpt en till häst är det ju försent att ångra sig.
Ja ni fattar nog.

Därför tycker jag det är bättre att jag har trolle och att jag får rida och tävla cotte ibland.
För mig är det perfekt JUST NU. Sen kanske det kommer att ändra sig. Vem vet?
Men just nu är det bra precis som det är!!




Videoblogg

fail men bjuder...
 

två par nya tretorn stövlar

Gött att mina två nya par tretorn falsterbo kom igår!!
Så nu har jag 3 par likadana, haha. Är jag onödig!?!??



so fucking true


ändrade planer

Hej igen!
Blev inge Borlänge pga olika anledningar.
Så är hemma och tar de lugnt ist!
Om nån har lust att hitta på nått så är de bara att höra av sig. :)

Annars ska jag väl bara rida trolle idag, men de gör jag nog mer framåt eftermiddagen :)


tisdag

Goooodmorgon!
Uppe lite tidigare idag, hehe.
Ska ner i äta frulle nu, sen klä på mig och sticka till Borlänge.
Ska till kiropraktorn först och sen handla lite.

Hörs senare!


Hur fin är inte min ponny då!?! <3

Ponnyn som inte har tränat dressyr på 3år.
Ponnyn som hade alla muskler på fel ställe när han kom till mig.
Ponnyn som bara för några veckor sedan sprang med huvudet i vädret, hade inte en tanke på att böja på nacken och var stark som en oxe.


Är det verkligen den här ponnyn!?!?! :O


(filmen är från dagens ridpass)

Är så sjukt stolt över honom, och mig själv. Att jag har kämpat med det här hela vintern och NU ÄNTLIGEN ger det resultat!!!! Ponnyn är elite <3

bomjobb

Hej på er!
Red trolle på banan idag, lite bomjobb som sagt :)
Började med att rida fram o få han mjuk och de gick bra!
Sen jobbade jag skritt-gallopp övergångar och de funkade helt ok!
Sen började jobba med bommarna, först var han ganska pigg och ville inte riktigt hålla ihop sig, men på slutet blev de mkt bättre!
Har ju trots allt inte hoppat eller skuttat små hinder med honom på över en månad...
Men nu äntligen är vi back on track!!!

Kan ju berätta vad jag hade för övningar ockå.
Hade dels upphöjda travbommar.
Sen en långsida med två kavalettisar (stavning..?) med 12m imellan + en doglegg typ och även den 12m imellan "hindrerna".
Varierade mellan 3-4-5 galloppsprång på dom linjerna :)
Vilken flummig förklaring det blev, hoppas ni fattar endå!



Toledo

Shit vilken resa jag och trolle har gjort.
Jag kan inte fatta själv riktigt.
Tittade på några filmer från ibörjan jag red honom och sen några nya filmer.
Jag tycker verkligen vi har utvecklats, båda två tillsammans!
Och än är det inte slut, tror vi kommer gå riktigt långt faktist. Det tror jag verkligen!

Film & bilder från provridningnen:








En av dom första louise träningarna:



Våran första klubbtävling:



våran första lokala tävling:



och här är den senaste filmen och bilderna på oss:


denna runda, grym grym grym. kan inte kolla mig mätt asså, shiiiit va ponnyn kan <3










VÄRLDENS ABSOLUT BÄSTA PONNY !!!!
Jag älskar dig Toledo <3
i sommar ska VI spöa skiten ur alla på tävlingsbanorna, visa alla att vi kan och att VI är BÄST !!!

Städat klart

Tjoooooooobreee!
Nu har jag städat klart rummet, blev mkt bättre än innan!!
Men har typ bara gjort de värsta nu, måste typ städa bokhyllan och skrivbordet också men de gör jag nån annan dag,. Orkar inte nu , hehe!

Ska strax dra mig ut mot stallet för att rida trollet.
Ska kolla hur han är i hoven idag, om de är lika som igår alltså som vanligt då blir det nog lite bomjobb med honom på banan :)

image description


klädstilar osv

Fick en frågan om jag kunde skriva lite om vad jag tycker om olika klädstilar typ, och självklart kan jag göra de!

Om jag börjar med min klädstil då. I skolan har jag alltid jeans, tycker inte mjukis och sånnt passar i skolan. Om jag har det så är de ifall vi ska göra någonting utanför skolan, som tex ut o vandra då brukar jag ha de, men annars inte.
Till mina jeans har jag oftast en t-shirt eller en huvtröja och även ett par converse elller tygskor. Ganska enkelstil alltså. Men jag är ingen som direkt vill sticka ut pga mina kläder.

Hemma därimot går jag oftast runt i mjukisar, de är ju såååå skönt!
När jag kommer hem från skolan brukar jag även ibland byta från jeansen till mjukisar, hehe!
Tröja till de spelar inte så stor roll, tar de jag har!

Så i skolan (och andra officiella platser) = JEANS
Hemma = MJUKISAR


De är min stil och även den stilen jag tycker är snyggast.
Fast det är klart att på vissa tycker jag de är snyggare med mjukisar eller nått mer utstickande. Men på mig och dom flesta andra tjejer tycker jag att det är snyggast med jeans och en snygg tröjja till de + ett par converse och skinnjacaka, yummie!

Killars stil, hmm..? Är lite kluven i den frågan, hehe.
Självklart ska dom ha de dom tycker är snyggast och trivs i.
Men jag diggar väl när dom har ett par chinos eller jeans med en t-shirt eller liknande till de (gärna piké).
Tycker det är sjukt fult och opassnade att gå runt i sånna här träningsbyxor (ni vet lagbyxor typ) de tycker jag är riktigt fult. Lämna dom hemma är ni snälla. Men vanliga mjukisar har jag inget imot på killar, men träningsbyxor, nono!!
___

Vad tycker NI? håller ni med mig elle??

image description

image description

image description

image description

image description

Sooooovmorgon, japp!

Godmorgon!
Eller godförmiddag kanske?!
Jag vaknade precis iaf, ganska så skönt med sovmorgon! Hehe..
Men ska försöka kravla mig upp ur sängen snart och gå o duscha.

Idag ska jag städa mitt rum har jag tänk, sist jag gjorde de va i julas... Haha!
Så tycker de är dags nu.
Annars vet jag inte riktigt va jag ska hitta på idag. De märks väl.

Vi hörs!


dagens ridpass

Hej på er!
Lovade ju att skriva om dagens rispass, och jag håller vad jag lovar även om det är mitt i natten och jag är skit trött...

Red som sagt i ridhuset. Kände inget konstigt med hans hov när jag red och mamma och kollade och hon kunde inte se att han va oren eller nå sånnt så jag red på som vanligt :)

Till en början va trolle iaf ganska stel i höger sidan, vänster va han bra i.
Men höger sidan släppte snabbt och han blev väldigt fin!
Jobbade övergångar och skänkelvikning, funkade bra idag!
Sen kom vi till galoppen då blev det kaos.. Han blev stark och lyssnade inte så mkt på mig..
Tror han va lite trött oxå. Fick igenom det jag ville på slutet iaf.
Så travade av honom sen och då va han riktigt fin igen! :)
Så vi har lite att jobba på i galloppen men traven sitter hur bra som helst nu!!
Känner att jag vet hur jag ska inverka på honom nu och då blir det riktigt bra! :)

 

Testar


Påväg till ridklubben

Först skall trolle joggas lite i ridhuset.
Sen ut på en promenad med Oden :)


tv

Sitter kvar framför tven än, har pyjamasen på mig och bara myser! hihi
Men det får man göra när man är sjuk och är ledig, right?! ;)

Ska snart käka lite lunch, sen åker jag upp till klubben och promenerar lite med Odde!

Vi höres!


jag vill att ditt hem blir där jag hänger min hatt



söndag

Godförmiddag hörrni!
Kör på lite top model maraton idag med, hehe.
Tråkigt väder idag med...när ska det bli sommar igentligen?!?

Trolle är inte helt ok i sin hov (där han hade hovbölden..) så ska försöka få tag i hovslageren så han kan komma o kolla på honom.
Sålänge får han ta det lugnt. :)

Dagens planer är som igår NOLL.
Just chilling i think.


goodnight

see u tomorrow!


Just give it one more try


rubrik

Hej på er!
Uppvisningarna på klubben va helt ok!
Gick med Oden efter, förutom att han va väldigt hungrig och skulle äta hela tin så gick de bra :)

Har nyss ätit mat, tacos, yummie!!
Glor på tv nu, om ni ville veta, hehe.

Nej, vi hörs senare!


Påväg upp till ridklubben

för att kolla lite på lektionsavslutningen


framför tven

Har bänkat mig framför tven, bara regn och rusk ute..
Så sitter inne i min mjukis dress och kollar på top model maraton istället, helt ok!


lördag, jao

Godmorgon!
Nyss vaknat, ligger kvar i sängen fortfarande.
Är ju själv hemma så orka gå upp, haha.
De hade iaf gått bra för Jossan på tävlingen och dom är påväg hem!

Dagens planer är ju som sagt NOLL!
Tar tagen som den kommer liksom.

Så vi hörs senare :)


Update

Go kväll på er!
Skrittade ut på trolle barbacka en sväng nu på kvällen, sen hjälpte jag Jossan att fixa klart allt inför imorgon då hon ska tävla :)

Själv så ska jag bara ta det lugnt imon, njuta av ledigheten, hoppas på lite sol också!
Kanske tar mig upp till klubben på lektionsavslutningen, får se om jag orkar, är typ fortfarande super förkyld.. Det enda jag gör är att gå runt att snyta mig hela tin..kul..

Nej vilket ointressant inlägg de blev..
Hörs imon, Godnatt!


älskade syster

Nu har du gått ut nian, stor chey!
I höst när jag ska tillbaka till svärdsjöskolan för att börja åttan är du inte där, jag får stå och vänta på bussen själv..
Jag kan inte gå och sno pengar från ditt skåp, jag kommer inte möta dig i koridorerna längre..
Då går du på gymnasiet, utbildar dig till nått vettigt (förhoppningsvis).

Även om vi inte kommer synas mer i skolan, så bor vi ju endå i samma hus och jag kommer se dig varje dag endå.
Men det kommer liksom inte vara samma sak längre, när vi inte går på samma skola..

Lycka till på gymnasiet bästa syster!


skapligt skönt att vara ledig nu asså!

Ja nu är det ÄNTLIGEN sommarlov, som jag har väntat på detta asså!
Riktigt skönt att bara kunna slappna av i 2månader, inte tänka på skolan och alla prov, bara slappn av oh leva livet!
Sommaren 2012 ska bli bäst,bäst,bäst!!

Men kommer nog sakna klassen liiite, jag menar de är endå en riktigt go klass jag går i. Diggar dom flesta riktigt mycket!
7a, är nu historia, till hösten blir vi 8a! gryyymt
Tack för ett härligt år allihopa!




skolavslutnings outfiten



• stickad tröja från nelly.com
• jeans shorts från kappahl
• läder skärp från vero moda
+ vita tygskor

SOMMARLOV!!! :D


går o lägger mig nu..

..och taggar skolavslutning imorron bitti, yeah!


I mina lurar just nu


Låt mig förklara

Sry för usel bloggning :///
Men här kommer förklarningen.

Igår kom jag hem från skolan vid 3 och då jobbade jag till kl 6.
Gick ut och red trolle när jag va klar med jobbet.
Red dressyr på banan, eller ja när jag travade fram så hörde jag att det började mullra lite.
Men det va ju inte så nära så jag fortsatte rida, han va lite stark till en början men det släpte ganska fort och han blev fin!
Men när jag började galloppera hörde jag att mullret had kommit närmare och närmare så det va bara att trava av honom även fast jag inte va klar..
Hann dock inte skritta av så länge pga att jag började se blixtrar och det åskade ordentligt ://
Så jag gick in i stallet och då började det spö regna, blixtra och åska ännu mer, så är glad att jag tog i honom.
Stretchade (stavning..) och linimentatde honom ordentligt.
Sen blev det strömavbrott och åskan va typ 3km härifrån och eftersom jag är livrädd för åskan så stannade jag kvar i stallet ända tills det värsta var över...

Jaja nog om det. Läskigt var det iaf!




Idag vakande jag med en förfärlig halsvärk och kände mig riktigt förkyld.. Men tog alvedon och gick till skolan.
Vi mest chillade i skolan, städade ur skåpen och klassrummen osv.
Sen fikade vi lite med klassen och hade de allmänt mysigt ;)
Slutade iaf vid 12, sååå skönt! Sista skoldagen i sjuan är alltså avklarade!

När jag kom hem somnade jag typ direkt när jag satte mig i fotöljen, vilket inte var så bra eftersom jag skulle till västerås och träna..
Men pga av att jag va så sjukt trött, hade ont i halsen och inte mådde så bra så blev det inget västerås för mig :((
Rikitigt tråkigt eftersom jag verkligen ville träna med trolle, det va ju ett tag sen..
Men det kommer fler träningar, bara jag håller mig frisk nu när sommarlovet börjar..

Gick in o la mig, och sov i typ 3 timmar, ganska skönt iaf!
Är lite piggare nu, men mår fortfarande inte ok.. :(
Får se om jag orkar gå till skolavslutningen imorgon..
Men sen är det iaf sommarlov!! ååh som jag har längtat asså!!  




me


onsdag

Goooodmorgon!
Inte för att de va nån speciellt GOD morgon, både trött och dåligt väder :/
Jaja, ska göra mig iordning för skolan nu.
Sista riktiga skoldagen innan sommarlovet, yaeh!

förresten så kom tröjan jag ska ha på mig på skolavslutningen igår! :))


Kvälls update

Go kväll hörrni!
Nu är jag äntligen tillbaka i min skööna säng! Väntat på de här hela dan xdd

Men iallafall så red jag trolle en kortis på banan. Red han på hacket, joggade han mest, både i trav och galopp. Jobbade även lite övergångar! Funkade helt okej idag :)

Sen jobbade jag nån timme till.
Nu har jag precis duschat och tänker sova inom en snar framtid, skiiiit trött!

Hörs imon då, godnatt :)


Slutat!

Tjena!
Varit hemma ett tag nu, vi slutade halv ett, fett chill!
Men de va en j*vligt onödig skoldag iaf. Vi gick typ 5-6km till nå Random ställe, där vi grillade korv och lekte...
Helt världelöst enligt mig!

Nej nu drar vi lite på smilbanden här och taggar jobb! Haha
Häftar chip på nummer lappar och känar money, helt ok!
Sen ska trolle ridas :)

vi hörs!


Chillar väl


12/6

Godmorgon!
Släppt ut hästarna och mockat nu på morgonen.

Ska upp & byta om och göra mig klar för skolan strax..
Vi ska som sagt ut i skogen (tror jag?) och vandra med hela sjuan... Sjukt onödigt, menmen vi kör väl på de då!


Godnatt!

kollade lite på fotbolls em nu på kvällen. självklart så förlorade loser Sverige, buu!!

imorron taggar jag skogen med hela 7an, yay..


Bara 4 j*vla dagar kvar nu!! :D



i have always been in love with you, but you are unable to see that




Regn, regn och hmm? MER REGN..

Tjeeeeeeeena!
Nyss kommit hem från skolan... åå regnet bara vräker ner... svensk sommar va de nått som hette va??

Jaja, ska masa mig ut till stallet för att mocka och rida.
Fast måste nog vänta lite med att rida eftersom de åskar ute oxå... Irriterad jag blir på vädret nu asså @@@



Ny dag, nya möjligheter!

Godmorgon bloggen!
Måndag morgon....segt...kunde inte sova igår så är sjukt trött just nu...
Menmen taggar väl skolan strax då!

Trolle ska nog bara joggas lite lätt idag :)

Vi hörs!


söndags ångest

ååå, hatar söndags kvällar...
Helgerna går alltid för fort..
Måndag imorgon... sämsta dagen på hela veckan.

Men sååååå skönt att det bara är nästa vecka kvar i skolan!
Sen slipper man tänka på skolan i hela 2 månader! bara tanken på de gör mig glad! sommaren 2012 SKA bli bäst!

Endå så tycker jag att detta läsår har gått väldigt fort, nu är liksom 7an snart avklarad!
De har varit ett bra läsår, lärt känna massa nya mäniskor och de gillas!
Sen har de varit dagar då jag bara velat gett upp allt, men dom dagarna vill jag inte minnas!
Utan jag kommer nog minnas sjuan som en bra tid endå.
Efter sommarlovet börjar jag 8an, stor cheyy!!


kort dressyrfilm, enjoy!



och ja, han går stadigare i vänster än höger varv! men vi jobbar på de! :)

komentera gärna va ni tyckte!

Dagens ridpass

Hej på er!
Precis ridit trolle, först typ spöregnade det, sen blev de sol och sen började de regna igen...hmm?
Blev inte så att vi åkte till klubben heller, pga av olika anledningar. Så jag red hemma ist. :)

Men iaf, så skötte sig trolle otroligt bra idag!
Har inte jobbat igenom honom eller ridit "ordentligt" på typ två veckor så hade inga förväntningar alls, trodde han skulle va stel som en pinne och stark som en oxe, men han överraskade mig verkligen!!

Ja i början va han väl inte världens bästa, men efter en stund släppte det och han blev riktigt riktigt fin. Gjorde mycket övergångar, mest från trav till skritt. Gallopperade bara nått varv.
Och ojojoj så fin han va! Hela ridpasset!
Helt klart över förväntan!

Avslutade med att trava några bommar i båda varven, mest för kul när dom endå låg framme. :)

Jossan filmade en lite kortis (typ 10sek eller nått, haha) som jag kan lägga upp här sen! För jag är verkligen jätte nöjd me honom idag!

Puss


drar mig upp mot klubben nu!

trolle skall ridas, blir ett kort pass då han fortfarnade är under ''ingångsättning'' efter sin hovböld han har haft..
ska även gå en promenad med oden på jorden!


Ny design!

Som ni ser så har jag fixat en ny design.
Tyckte denna blev mycket bättre än den gammla.
Den här är liksom enkel men endå sjukt stilren, enligt mig! Vad tycker ni?

Men min tanke är att jag ska få tag på någon som vill fota lite med mig nån dag.
För jag vill liksom ha en mer sommrig header och så.
Någon som kan tänka sig att hjälpa mig med det? :D vore sjukt snällt isf!


I'm back

Hej på er!
Nu är jag tillbaka igen!
Varit så sjukt skönt att inte bloggat på nästan en månad, men har endå sakant de.
Så nu ska jag försöka komma igång lite igen.
Men det kanske kommer bli lite dåligt med bloggningen denna vecka eftersom de är sista veckan i skolan.
Men sen hörrni, d å är det sommarlov!!! och då ska jag göra mitt bästa för att hålla hög update på bloggen ;)

Just nu är mitt liv as grymt samtingt som de är helt åt helvetet.
Allting är liksom upponer, bakofram, inout osv.
Allt är som vanliget men inget är som förr..
Men jag kämpar på vill jag lova, försöker hitta ett bra sätt att klara av allt som händer just nu.

Medans jag inte har bloggat har typ allt hänt, både bra och dåligt.
Orkar såklart inte skriva allt, ni kommer nog fatta det mesta  under tiden jag bloggar.

Men nu är jag iaf tillbaka och jag hoppas ni gillar de!








RSS 2.0