Löördag today

Hejjsann. '')

Vaknade vid 9 satte mig här o glodde lite. Sen ner o äta frukost o kolla på Magi på wejviliplays *stavning* the movie. Den var as bra :D Men sen så blev de att gå ut till stallet o mocka. Sen å in o äta lunch sen rida. Gick bra, red Staar i skogen :) Klättrade lite :P Men sen så när man kom hem så gick man in till farmor o fikade xD Men sen blev de o sätta sig här o blogga lite. Men ska snart hem till emma o hjälpa jossan att förbereda in för deras haloween party. För emma är o tävlar och har inte kommit hem. Så då fick jag rycka in x) men aja ska väll dra dit nu.


Frida Söderlund

Trevlig dag ;)

Hejj

Idag vaknade man vid halv 10. satte sig här o klicka lite. Sen vid halv 11 så gick man väll ner o kolla lite på tv.  Va hemma själv hela morgonen. Men sen så gick jag hit o planera lite tävlingar för nästa år xD Men sen så gick jag ut till stallet o mocka. sen gick jag in å åt lunch. Blev spagetti och köttfärsås. Men sen så red jag star :D Här hemma på banan. Gick ganska bra. Men sen kom mamma o jossan hem. Och vi tog in hästarna. Hann kika lite på tv innan man gick in till farmor o åt middag :D Sen gå in o titta på idol. TOVE var lungt bäst, haha xD men sen så gick jag hit o satte mig o bloggde lite o chattar gör jag åå :P Men ska gå ut o mata hästarna nu o sen se vem som åker på idol. Sen blire nattinatti :D


Igår tappade jag mobilen i vatten hinken xD KLANTIGT så den är lite glapp o sen går den inte att ladda heller. Så de blir lite svårt eftersom den e slut i batteriet nu xD Så skicka inga sms för jag kan inte svara. XD
Och sen måste jag tacka Caroline Forss för hon fixade min header :D Visst blev den fin :D Gå in på hennes blogg www.mariacarolineforss.blogg.se 

Men ska dra nu.
pusss

Okt. 29, 2009

Hejsann

Kom väll nyss hem från mora. Så de är därför jag inte bloggade nått igår ;P
Men ialla fall. Igår på morgonen så hopptränade Evelina Star. De gick super bra :) Fast star tyckte nog att de var lite lågt 50-60cm hoppade hon xD Men aja. Sen blev de hem o äta o packa klart sen dra till mora :P kl 5-18,30 tränade vi. De var markarbete ;D Vi fick hoppa utan stigbyglar hela lektionen och de var bara lydnad. Men de gick jätte bra :D Sen så ställde vi väll in hästarna o sen gick upp till stugan där vi skulle sova. Bytte väll om o sen käkade mat. Sen skulle alla andra åka o käka pitza. Men de får ju inte jag äta så jag var kvar i stugan o kolla på bonde söker fru xD haha. Men jag hade inget aannat o göra för de var bara jag o pappa kvar o pappa hade telefon möte. Men sen typ vid 9 kom alla hem igen. Å då nattade vi hästarna o sen gick vi o la oss.
Idag så vaknade man vid 7 för då gick alla andra upp. Hade tänkte att sova till halv 8. menmen. Åt frukost o sen gick o fodra hästarna. Sen blev de att mocka en snabbis. Sen hjälpa till på banan i först gruppen. Sen gå o göra iordning Duchess. Skritta fram o sen träna. Idag vare banhoppning. Först hoppade vi fram o sen hoppade vi banan låg en gång. Gick super. Sen så låg väll hindrena på 1m-1,10 andra gången jag red banan. Gick jättte bra även den här gången :D Sen så trava av o åka hem :D På vägen hem så stannde vi på aoubiåse *stavning* o hämtade mina tretorn stövlar ;D
 Sen nu när man kom hem så lastade vi ur o packa in lite grejer. Sen in till farmor o fika. Sen ut till stallet o ta in hästarna. Sen blev de att sätta sig här o blogga lite. :) Men jag ska gå nu.

ha de så bra :D


Tiisdag

Hejsaan.

Blev att gå upp vid 8 i morrsee o mata hästarna sen gå in o äta frukost. Sen ut till stallet o rida vid 9 :) Red ut i skogen med Star :D kom tillbaka vid halv 11. Och då fixade jag hagen :P Sen vid halv 12 så gick man väll in o satte sig här o blogga lite. Jag är inte så bra på att blogga menmen försöker att göra de så offta som möjligt ;D Men sen idag blire väll att packa grejerna till star och till duchess. Evelina (min kusin) ska hoppträna star uppe vid klubben i morronbitti. Sen drar vi väll till mora vid 2 tiden ;) kulkul. Men nu ska jag gå o äta.

/Friiidaa

Måndagen

Hejsann :)

Idag har väll varit en tråkig dag som vanligt. Emma har varit här en stund och skojjat lite ;D Men annars har de bara varit tröök. Blev inte att rida heller. Men imorron måste man väll gö de ;D Men sen på onsdag blire att¨åka till mora o träna :D kulkul. Men sen ikväll blire väll att glo på tv ;) Men nu har jag inge mer att skriva.




hharrre bääst
byebye

Helgen :P

Hejsan.
Nu vare länge sen man bloggade xD Men man har ju haft lite fullt upp :P I fredags så vare väll att putsa o packa hela dan. O sen på kvällen så kom mormorr,farmor & farfar. Vi åt tre rätters middag :D gott. Sen kom cecilia och då drog vi på disco. Ganska kul var de väll ;P Men på slutet av discot så vare lite lång tråkigt ;D Menmen. Sen blev de hem o sova vid halv 11 xP Sen i lördags så blev de väll att gå upp vid 7 och fixa duchess o åka till falu ridklubb och tävla :D Första lc var en stil bedömning. Jag fick 39/50 poäng. Och de räckte till en andra plats :)<3 Sen i nästa lc var de två faser. Då hade jag snabbaste tiden och var dubbel nolla. Så de blev en vinst till mig o duchess :) <3 Lyckad dag :P<3 Sen på kvällen blev de väll att dra till stoockkholm ;D Sen på söndag så blev de att gå på high school musical på göta lejon i stockholm, jätte bra :P Kevin borg hade huvudrollen som Troy Bolton. Kul ;D Sen efter det blev de att äta på ikea och sen åka hem. Och sen på kvällen blev de att sitta och klo på tv-pogramet: vem kan sslå filiph och fredrik ;D Kulkul.
Sen idag vaknade man väll nyss. Händer väll inte så mycket idag. Har ju LOV nu också :D Sen på onsdag morgon så ska evelina hoppträna star :) Och vid lunch drar vi till mora och är där till torsdag. Lotta Schotls *stavning* träning, med duchess :)) <33

Mvh
Frida Söderlund

091022

Hejsan.

Idag vare väll vanlig skola först. Fast vi hade trivsel på förmiddagen. Kulkul :D Sen så skrev vi lite dikter å åt mat. Efter maten så hade vi NTA. Vaar nog roligaste lektionen på länge xD Eller hur Cecilia.? ;) Menmen sen blev de att gå hem. När man kom hem satte man väll sig här o blogga lite ;D Men ska snaart gå ut till stallet :P Blir väll att longera Duchess tror jag å sen rida Star i skogen :D Men vi får se hur de blir. Imorron är det fredag =D Då blire att putsa å packa. Men på kvällen drar man väll på disco med cecilia :D fett kul <3 Men sen på lördag så blire att tävla i falun, LC-LC :D Skojjsigt.

Men hare bääääästt
pussar på dom jag älskar <33

Onsdag :P

Tjena :D

Idag blev de väll fört trök skolan som faktist va rätt kul ;D Vi hade ju bara matte,engelska o bild :)) Vi hade matte test idag o då fick man alla rätt fast jag inte har träna nå, ganska bra :D Men Cecilia slog mig på tiden men hon hade ju tränat så ;D hehe. Men sen efter skolan så blev de hem å då hänge Cilia med. Vi typ satt vid datorn,sjöng singstar å sen så fick man lov att gå ut till stallet. Mockade och red. Hoppade lite med Duchess, gick as bra :D<3 Men sen blev de in å äta lite mat va jätte gott :P Sen ut till stallet igen o göra iordning Star för hopplektion :P Så åkte vi upp till klubben. Och vi skulle ha markarbete. Men de gick jätte bra :D<33 Men sen när man kom hem så blev de att sätta sig här o blogga lite xD men ska nog snart gå o lägga sig x) tröööööt!!

Har då aldrig skrattat  så mycket som man gjorde idag xD Men cecilia kommer du ihåg morötterna XD De va ju bäst. Jag älskar dig <3

Puss o kram på alla underbara


-

Hejsan.

Nyss va man i stallet o tog in hästarna :P Innan de satt jag o chatta med Cilia ;D Fett kul dåe :) Nere vid maten i skolan idag så fick jag skit ont i magen för jag skratta så mycket, haha! Men i morron är de roligaste dagen på veckan :P Hehe. Men på fredag blire väll disco som de ser ut nu blire att gå med bästa Cilia :D å kanske så skulle fanny med ;) Sköjjsigt  ;) Men får se kanske blir ändrade planer också! Vi får se. Men en sak som är säker är att jag ska tävla duchess på lördag i falun :D LC-LC blir de :) En stil bedömning och en två faser :D ett lycka till kanske? :P

Men nu ska jag ner o äta
pusss på alla sötnosar <3

Skolan !!

Tjaa

Nu sitter man väll i skolan dåe. Har nyss haft utväcklinsamtal. Tråkigt men de gick väll bra xD Snart börjar väll cp skolan :( usch!! Men sen när jag kommer hem ska man väll rida dressyr grupp ikväll : Skojjsigt :D Men man har ju två o mocka åt å rida också. Så de blir väll att ha lite tempo xD hehe.

Men skit samma , ska dra nu
byebye



 


091019

Hejsan :)

Kom nyss in från stallet. Har varit ute o ridit med Emma,Emma,Jossan och Alice. De va as kul :) Men duchess dampade lös LITE så de va lite problev att bromsa. Men tydligen gick de xD Men sen när vi kom hem så fixade vi hästarna o städa lite i stallet. Men sen gick jag in å åt lite mat. Men nu sitter man  här o bloggar lite. Ska väll snart se på Tinas cock along *stavning* och matakuten. Måste packa jumpakläder också. Tråkig kondiskon träning i morron. Men innan de så är de hemkunskap på morgonen :D Kulkul :)

Men ska gå o kika på tv nu
Hejjjdååå

.

Hejsan

Idag var de en seg skoldag. De känndes som att allt gick super sakt å de gjorde de också. Men sen så blev de hem o sätta sig här o blogga å chatta ;) Men snart ska jag gå ut till stallet o mocka å allt de där ;D Sen skulle typ Alice, jossans kompis komma å rida en häst :) så då får man lite hjälp me de åå :D Men  sen i morron ska man väll ha utväklings samtal :S TRÅKIGT XD Men aja hoppas jag inte får skäll i alla faall ;)


Ska dra nu
pusshej


Godmorgon !!

aa man vaknade väll nyss. Sitter här o trökar nu ;) Amanda har äntiligen vaknat xD Ha sittit o väntat typ en timme x)) Men aja idag blire väll att stå funktionär uppe på klubben. Kommer jue frysa ihjäl xD Men man måste ju ställa upp för klubben ;) Igår var ju som sagt en JÄTTE lyckad dag :D Men i morron äre till baks till den tråkiga skolan, usch!! Men nästa vecka är de ju äntiligen LOV =D Ska kanske gå på musikal då. Men aja nu har amanda klivit upp så ska väll gå ner o äta frulle ;)

Hare bäst å skicka sms
byebye


Lördag , TÄVLING =D

hejsan.

Idag blev de att gå upp kvart över 6 sen ut till stallet o göra iordning star o duchess. Sen åka upp till klubben o tävla. Lokal hopptävling, Duchess LD-LC Star LC-LB. Sen så när jag kom dit så vare bara att packa ut allt ur transporten o hästarna så klart åå ;) Men sen skulle mamma o pappa åka hem o hämmta theo så det skulle vara tommt i transporten. Men sen så skulle jag rida fram Duchess till LD o sen starta ;) Det gick super 0 fel o rosett ;) Men sen var de bara att hoppa över till nästa ponny som heter Star ;D Å så blev de att rida  fram henne o hoppa lite sen kolla banan till LC:en O sen starta med Star o de gick ganska bra :) De blev att pet på tvåan. Men de var bara två felfria så de blev den fjärde plats ändå :D Men då hade mamma redan duchat av star o ställt in henne. Så de blev är-varv på duchess :P De blev att rida efter duktiga AMANDA ;) Hon kom 3:a men hon rev samma hinder som mig. Men hon red snabbare, mycke snabbare xD Menmen sen blev de att rida samma banan med duchess. Åå de gick superduper :D dubbel nolla och en vinst ;D suuppperrr 8D
Sen så blev de nåra minuters vila men sen upp på star igen o rida fram henne till LB. Sen gå banan o sen hoppa fram star också. Men sen blev de att rida den banan då. Och de gick jätte bra ända fram till 6:ans hinder då de blev lite missförstånd och hon rev. Men de var bara en dubbel nolla o en som fick 4 fel i omhopp. Så de blev en tredje plats :D ÄR SUPER NÖJD MED MINA FINA SMÅ PONNISAR :D <3333

Men nu sitter man här med amanda o ska snart kolla på körslaget.
Men hare bäästtt
byebye

Fredag , ÄNTLIGEN HELG =D

Hejsan.

Idag vare väll den tråkiga skolan igen, hände väll inte så mycket.. Men man fick ju låv att stå ute i spö regnet i 5 minuter på morgonen usch!! Men sen efter skolan blev de hem o sätta sig här o blogga lite ;D Men ska väll snart gå ner o käka mellis o sen blire väll ut till stallet o mocka,putsa & packa ;) Tävling i morron :) Blir att ha med båda pollarna, så de blir väll att sträsa runt där men de kommer bli as kul också :) Men sen ikväll blire väll att bygga banan till i morgon de är ju hemma tävling så man måste ju hjälpa till :P Sen på söndag blir de ju att ståå funktionär också. Hoppas på att amanda kommer å roar mig lite också :)<3

Men nu ska jag dra
hare bäst
byebye

=D

Sitter o lyssnar på Sarah Dawn Finer - Standing Strong, och gör om bilder på picnik :D Har fett tråkigt men de blev inge ut o gå för de e ju typ mörkt snart å plus att jag har en lat syster. Men de blir väll imon.


Den gjorde jag nu på picnik :D snygg va? <3


091015

Hejj.

Idag vare skolan, ganska kul faktist iaf på NTA, hahah ;D Jag o Cecilia ägde ju alla på de o vi skratta mest också =)<3 Men sen blev de hem å käka lite skrot, inte bra. Menmen, sen blev dde ut till stallet o mocka till Star o Dchess. Sen blev de att börja putsa för jag har ju två att putsa alla grejer till. Så de var bara börja. Hann nästan klart med alla Stars grejer. Sen orkade jag inte mer så då gick jag in o satte mig här o blogga lite. Ska väll snart ta in hästarna o sen gå med dom een sväng ;D Måste ut o röra på dom o sig själv.
Sen blire väll att se på tv o äta lite middag. :)
I helgen så är det tävling på lördag. Med Duchess i LD+LC o sen Star i LC+LB :) ett lycka till kanske? Sen tror jag att amanda sover hos mig lördaag till söndag. Sen blire att stå funktionär på söndag för då är det tävlingar på srk för storhästar ;D
Ska väll dra nu, har inget o göra de e väll bara o tröka.


Hare super
byebye

Tisdag nu igen

Hejsan.

Idag vare skolan. Hemkunskapen va as kul gjorde äppel mos. Å de bästa av allt va att man slapp jumpan ;D heh. Och att man fick va med Cecilia. Annars hade man ju dött. För vem skulle man då skratta med? Vi typ körde nån grej å så kom de ut nå skräp o nå mer i 'korvar'. Cecilia bah: Korven fasnade *garv*
Men sen så vare till baka till vanlig tråkig skola i nåra timmar innan de var dags att åka till doktorn, usch!! Å så skulle vi träffa doktorn halv 3 men hon var jätte försenad så vi fick inte komma in förren 3. Man bah hallå jag har faktist 2 hästar o rida o mocka åt, kan ni skynda på xD haha. Men sen så¨åkte jag hem o mocka åt star o duchess. Och eftersom vi kom hem vid 4 så han jag inte rida duchess. Men jag longerade henne i 20 minuter. Men sen så blev de att gå in å äta ris o kyckling, mums :D Sen ut o göra i ordning Star <3 Sen åka upp till klubben o rida drerssyr lektion. Sen hem o äta lite mer för jag inte var mätt. Sen blev de att sätta sig här o blogga lite. Men ska snart gå o sova xD


Ha de bäst
byebye

Bilder :)

Här kommer några bilder från tävlingen igår :)

 

LC två faser , 2:a <3



LB två faser , 2:a <3




LC två faser , 2:a <3


Tävliing =D

Hejsan.

Idag blev de att gå upp halv åtta. Gick ut till stallet o fixa Star :) Sen åkte vi halv nio till sveden. När man kom dit så gick vi till sekitiratet och sen kollade vi lite på LD en stund. Sen gick vi å tog ut Star <3 Jag red fram en stund. Sen blev de att gå banan, sen ut igen o hoppa fram ;D Sen vare dags för tävling :) Första klassen var en LC två faser. Åå de gick SUPER =D 0+0 fel. Vi kom två. Blev slagna med två tiondelar =/ menmen blev en andra plats i alla fall :D Så då blev de är varv. Kul :) Sen vare bara lasta in Star. Ätat lite mat, sen ner o kolla lite igen. O sen upp till transporten o lasta ur o rida fram. Sen blev de o kolla banan till LB:en också två faser. Sen gå o hoppa fram ;) Sen dags för nästa klass som då var en LB två faser ;) Den gick också hur bra som helst dubbel nolla även i den klassen. Och så blev de en andra plats även här :D Så då blev de ett till ärvarv :D <3 Men sen så travade o skrittade jag av ;) Sen blev de att lasta o åka hem :D
Sen när vi kom hem så lastade vi ur o jag pakade in hästen o alla saker :) Sen gick jag in o kolla på filmen fixa lite med mina rosetter. Sen satte jag mig här o blogga lite om min super härliga dag ;D Men snart ska jag nog gå ut o mocka o ta in pållarna ;) <3 Bilder från tävlingen kommer nog i morgon ;D <3
Igår vare middag hos min faster as gott :D o ikväll ska jossan laga middag. För hon hade de i hemkunskaps läxa ;D

Men hare gött
byebye

Klubbtävling :)

Hejsan.

Idag blev de att gå upp kvart över åtta och åka upp till svärdsjö å bygga bana sen blev de att stå funktionär inne på banan i 1 timme. Sen kom Duchess o då började jag rida fram henne ;D Sen så vare dags att tävla. Å då var det först LC två faser. Och i den klassen var de jag o Jelena som tävlade. Först startade jag o de blev en dubbel nolla för min o duchess del :) Men jag höll på att glömma banan så de blev lite lång tid. Men sen så var det Jelenas tur o då rev hon näst sista hindret. Synd, men då van ju jag xD Men sen vare dags för LB två faser. Å de var bara jag som skulle hoppa den klassen så deräkt efter Jelena så höjde dom å så vare min tur igen. De började lika bra som förra gången ;) Men sen på samma hinder som Jelena (näst sista) vlev de ett pet. Men eftersom de bara var jag som hoppade i den klassen så van jag ju ändå :D hehe. Lycklig :D
Sen blev de att lasta in henne o åka hem. När vi kom hem så mockade jag åt båda hästarna o började putsa lite till i morgon :) Sen så skulle jag gå in o kolla på filmen från idag när jag hoppade men då var film kameran slut i batteri så den e på laddning nu. Så då gick jag hit o blogga lite :P Men mnu ska jag nog gå ut o fortsätta att putsa o packa. Och sen blire väll att kika på filmen ;)
Men sen ikväll blire väll att glo på tv:e ;) Sköjsigt, tss ;D

Men ha de så bra
byebye

Äntligen helg :D

Hejsan.

Idag vare väll skolan va inte specielt kul. Blev osams med min bästa kompis =/ Menmen livet går vidare ändå.

Efter skolan så åkte jag väll hem o satte mig här o blogga lite ;) Ska snart ner o käka melles. Sen blire ut till stallet o mocka och så måste man väll börja putsa lite åå. I morron äre klubbtävling med Duchess, LC-LB. Sen på Söndag blir de att tävla lokalt i sveden med Star :)<3 Kulkul :) Men ikväll äre idol också =D NICE xD Ne men ändå de e ju rätt bra x) Sak samma. Nu ska jag dra ner o äta ;D


ha de best
byebye ;)

Djurdag =D

Hejsan =)

Idag blev de att rida på Star till skolan för de var djurdag i skolan =D Å så blev de att rida runt lite där o typ alla kom o klappa henne =) Men sen vid halv 11 så lasta vi henne o pappa åkte hem med henne. Men lilla jag fick ju låv att gå i skolan ända tiills klockan 2 -.- orka de då xD Men jag o Cissi fick typ rätta tips promenaden o säga vem som van o så o de va ju rätt kul x) Men sen skulle vi kolla på Bolt men den har jag ju redan sett så då orkade jag o cecilia inte kolla så vi fick lov att jobba matte i stället. Men vi jobba inte så mycke vi bara snacka typ. Sen så drog jag hem o käka lite sen satte jag mig här o blogga en snabbis :P Ska snart byta om å gå ut till stallet :P Men star är ju redan riden så de behöver jag ju inte göra :D Men nu ska jag gåå.


Ha de bäst
byebye


Onsdaaag =D

Tjenare ;)

Idag blev de först skolan o skol foto. Såg väll miffad ut som vanlogt =S Men sen blev de att Cecilia följde med hem o de va fett kul. Vi typ red o va mest i stallet. Men då blev hon typ super alergisk så hennes pappa fick komma med nån medecin xD Menmen så är det när man säger att det går bra hela tiden fast de inte gör de xD tss. Aja sen så blev de att göra iordning Star <33 För skulle upp på hopplektion =) De gick as bra. De var bara en gång jag la henne fel på typ ett plank med vattenmatta som typ var 1m men de gick de å <33 Men sen när jag kom hem  så va kolockan typ halv tio för paulas häst gick inte o lasta så vi fick hjälpa till. De tog typ 40 miniuter.. Men sen när jag kom in så stälde jag in Star o sen gick jag in o duscha o käka mat. Sen blev de väll att gå o lägga sig vid halv elva xD trött.

Hare så bra
byebye

Tiiisadaaag

Hejsan :)

Idag vare först  skolan för min del. Belv inge hemkunskap =/ Så vi fick låv att jobba SO istället. Och så vare nån konstig orgentering på jumpan. För vi skulle typ hämta kontrollena, puckat. Men de måste ju betyda att vi inte behöver orgentera nå mer :) Menmen, sen blev de hem o käka lite sen ut till stallet o mocka. Sen så skulle jag ut o springa med Duchess. Men hon ville inte komma in så de blev att ta Star i gimma o grimmskaft å springa en vändag ;D De gick ju bra fast  de va skit jobbigt xDMen sen gick jag in o satte mig här o blogga en snabbis ;) För snart måste jag dra ner o laga mat. Sen blir de dressyr grupp med Duchess då efter som hon inte ville bli infångade när jag skulle springa med henne. Igäntligen hade jag tänkt hafft Star men då blev de inte så.
Aja ska dra ner o fixa lite käk nu. De blir nog tacos, mums :)

Have a nice day
byebye

Nu vare måndag igen ..

Hej bloggen ;)

Nu var de måndag igen då. Varför kan de inte vara helg lite längre? XD Menmen, idag vare skolan tråkigt som vanligt. Men idag så gick brandlarmet. De var brandövning. Men de visste inte vi. Så de blev ut i strumporna :S Usch, de va as kallt o blött. Men de var ju bra för då slapp vi lite av matte lektionen =) Hehe.
Men sen blev de hem efter skolan. O då käkade man väll lite mellis o sen plugga lite. Sen drog man väll ut till stalllet o mocka :P Sen in te farmor o gotta sig lite xD Sen ut till stallet igen o rida Star =D <3 Gick super, hon va jätte pigg :) Sen så blev de väll att gå in o äta mat o sen sätta sig här o blogg lite :P
Ska väll snart duscha o sen kika lite på tv.
Sen blire väll att gå o lägga sig :P

Men hare så bra   =)
byebye


Godmorgon

Vaknade väll nyss. Å då satte jag mig här. För amanda har inte vaknat än x) Men sen blire väll ner o käka lite frukost. Sen har man väll inte nå planerat idag. Ska väll rida Star en sväng <3 Men de bara regnar o blåser ju =S Så de blir väll efter lunch man gör de :P Sen ikväll är de ju Louse träning igen med Duchess :) IGår gick de ju as bra. Så man kan ju hoppas de går lika bra idag. För just nu ligger Duchess på plus hos Louise. Och didigare har hon legat på minus. Så just nu låter de ju bra :D
Men nu ska jag väll gå o skrämma liv i sömn-tutan XD

Hare bra
byebye :D


Lördag 091003

Hejsan :)

Idag vare Louise på morgonen/förmiddagen :D Gick skit bra, hade Duchess :) Idag var det markarb. o typ hoppade 1m xD O i morron blir banhoppning, kulkul :D Men sen blev de hem o lasta ur o packa om lite till imorron :P Sen gick man väll in o käka o sen kom Amanda :) åå nu sitter man väll här o trökar xD Men ska smart ut o mockaa. Inte för att de e mycke roligare menmen xD tss. Men sen blire väll att ha lite skojj sen blir väll att glo på tv ikväll :D Är ju körslaget :P hehe.

Ha de så bra
byebye
Komentera bilden :)


Fredag 091002

Tjaa :)

Idag vare först skolan,rätt okej faktist ;D Sen blev de hem en snabbis. Sen dra upp till svärdsjö för mn skulle till tandläkaren =S Usch, typ plastade o slipa äkligt =S Men sen blev de att dra till klubben o snacka lite. Sen blev de hem. Å då satte jag mig här o blogg lite :) Ska snart ut o mocka, men orka de typ xD Men man måste väll. I morron blire träning i rättvik för Louise :D Sen kommer nog amanda o hälsar på lite. Sen på söndag så är också träning i rättvik för Louise. Men de blir att ha med Duchess. För Star fick behandlig idag för hon hade ont i ryggen.
Ha de så bra
byebye <3


RSS 2.0